ZAŠTO ODABRATI NAS ?

Ovdje smo da rješimo svaki vaš problem

Tim Mobitel popravljaone dijeli strast za savršenstvom, kako bi u narodu rekli prave cjepidlake. Cjepidlake smo koje radimo dok ne odradimo posao kako valja. Svaki popravak koji radimo odrađen je od strane obučenog tehničara servisera, a popravljeni uređaj je detaljno pregledan i istestiran da Vaše zadovoljstvo traje čim dulje.

 

 • Mi smo mlada tvrtka sa višegodišnjim iskustvom a sa radom smo počeli početkom 2016. godine. Za kratko vrijeme stekli smo povjerenje brojnih klijenata i poslovnih partnera koji su se uvjerili u način našeg poslovanja te sa zadovoljstvom s nama aktivno surađuju.
 • Uz konstantno praćenje najnovijih svjetskih trendova i dostignuća iz ove struke, kao i ljubav prema poslu i želja za stalnim usavršavanjem omogućuju nam da kvalitetno i brzo otklonimo svaki problem na vašim smartphone uređajima.
 • Želimo da nam dođete s punim povjerenjem da ste na pravom mjestu. Dočekati ćemo Vas spremni te uz dobru volju da što brže riješimo vaš problem. Napominjemo da na više od 80 % popravka i rezervnih dijelova dajemo jamstvo od 6 do 12 mjeseci, izuzev popravaka uređaja koji su bili pod utjecajem vlage.

SOFTWARE POPRAVCI

OTKLJUČAVANJE

Usluga otključavanja uređaja omogućuje korištenje uređaja koji su zaključani na određenu mrežu za rad na drugim mrežama. Trenutno podržavamo uslugu otključavanja za većinu smartphonea na tržištu.

INSTALACIJA HRV. IZBORNIKA

Ako ste kupili smartphone uređaj koji ima strani izbornik, a na njemu nije instaliran hrvatski jezik ili jezik na kojem želite koristiti smartphone, kod nas možete u kratkome roku ugraditi traženi jezik u svoj uređaj.

ROOT ili JAILBREAK

Root ili ukratko omugućavanje smartphoneu potpuni pristup operacijskom sustavu je stvar koju sami morate odlučiti dal Vam je potrebna ili nije. Ako mislite da Vam je root potreban tu smo za Vas. Jailbreak iOS uređaja omogućava instalaciju nepodržanih aplikacija i mijenjanje verzije softvera za iPhone, iPad i iPod uređaja. Istotako za sada još uvijek dostupan.

SPAŠAVANJE PODATAKA

Prelazak sa starog uređaja na novi smartphone može biti prilična komplikacija za mnoge korisnike smartphonea. Ne trošite živce nepotrebno jer prebacivanje sadržaja s uređaja na uređaj je moguće bez nepotrebnih glavobolja.
Uređaj ne pali, bio je u vodi, mislite da je popravak neisplativ ili ste se u međuvremenu snašli za uređaj a podaci u starome smartphoneu su Vam bitni, kontaktirajte nas da Vam ponudimo najbolju opciju.

OPERATIVNI SISTEM i APLIKACIJE

Nabavite potpuno nove instalirane aplikacije sustava Office uključujuci Word, Excel, Powerpoint i druge aplikacije za vaše smartphone, stolna ili prenosiva računala. Za više detalja pošaljite konkretan upit putem kontakt forme.

OTKUP I PRODAJA UREĐAJA

Otkup uređaja

Popravak smartphone uređaja kojeg posjedujete je po vašem mišljenju neisplativ i ne želite ga popravljati; ne treba Vam sadašnji uređaj jer imate najbolju baku na svijetu i poklonila Vam je novi S7 Edge, donesite nam stari uređaj na procjenu vrijednosti. Ovisno o stanju, starosti, opremi i funkcionalnosti uređaja ponudit ćemo realnu vrijednost za otkup uređaja.

Prodaja uređaja

Posjetite nas i pogledajte sve veću ponudu novih i rabljenih smartphone uređaja. U ponudi su popularni modeli koji su nedavno bili u redovnoj ponudi naših operatera, Svaki rabljeni uređaj je detaljno istestiran i moguće ga je kupiti sa garancijom. Cijena je varijabilna i možete ju sami postaviti. Posjetite nas za više informacija.

Rezervni dijelovi

Mobitel popravljaona ima raznoliku ponudu zamjenskih i original dijelova za smartphone uređaje, Macbook računala i laptope. Potruditi ćemo se u kratkom roku pronaći dio za Vaš popravak. Posaljite nam upit u kontakt formu za provjeru dostupnosti dijela.

USLUGE

Brza zamjena LCD-a ili Touch-a

Ekrani smartphone uređaja usprkos povećanju kvalitete izrade i sustavima zaštite još uvijek nisu potpuno imuni na udarce. Iskliznuća i padovi svima se svakodnevno događaju. Potruditi ćemo se da svaki popravak odradimo u najkraćem mogućem roku a da Vi što manje budete mobilno nedostupni. Znamo da su zadovoljni klijenti naša najbolja reklama, stoga naše glavne odlike su povoljna i prihvatljiva cijena te brz i kvalitetno odrađen popravak.

Besplatna dijagnostika

Dugogodišnje iskustvo omogučilo nam je da za više od 80 % popravaka svih proizvođača i njihovih modela možemo prilikom zaprimanja uređaja na popravak napraviti preciznu besplatnu dijagnostiku. Pouzdanom dijagnostikom omogućavamo Vam preciznu procjenu troška popravka pa ste stoga u mogućnosti donijeti odluku o isplativosti popravka već nekoliko sekundi od ulaska u našu poslovnicu.

Široka ponuda dodatne opreme

Želite zaštiti svoj uređaj? Zaštitno staklo i maskica dostupni su Vam povoljnije nego ikad. Imamo velik izbor kvalitetne dodatne opreme, dobar omjer kvalitete i cijene, po našim saznanjima jedan je od najboljih u gradu. Garancija na određene artikle 2 godine.
Posjetite nas i uvjerite se.

HARDWARE POPRAVCI

POPRAVAK TIPKI

Ako ne možete upaliti Vaš mobitel, ne možete pojačati ili stišati glasnoću zvuka, vrlo vjerovatno je da su tipke neispravne ili da su tijekom korištenja smartphonea dotrajale. Potrebno ih je promijeniti i uređaj će raditi kao i prije nastalog problema.

PROMJENA BATERIJE


Baterija slabo traje, smartphone se gasi ili ga ne uspijevate napuniti do kraja; sve su to problemi što upućuju na neispravnost baterije. Na uslugu izmjene baterije dajemo garanciju od 6 mjeseci uz predočenje računa.

POPRAVAK OŠTEĆENJA NASTALIH U KONTAKTU S VODOM

Smartphone uređaji su postali sastavni dio svakodnevice, pa nije neuobičajeno da može doći do kontakta smartphone-a sa utjecajem vlage.
Vaš smartphone Vam je pao u vodu? Ne očajavajte – Imamo rješenje!
f

POPRAVAK MATIČNE PLOČE

Kvarovi na matičnim pločama mogu biti fizička oštećenja nastala od pada, oštečenja nastala nestručnim rukovanjem korisnika ili oksidacijom prilikom utjecaja vlage. Vršimo popravak jednostavnih do vrlo zahtjevnih elektroničkih i BGA kompenenti.

x

POPRAVAK ZVUČNIKA

Zvučnik krči, prekida, slabo se čuje ili se uopče ne čuje, znak je da je potrebno ugraditi novi zvučnik. Isto vrijedi i za vanjski zvučnik.

OSTALO

POPRAVAK TABLETA

 • Promjena zvučnika
 • Promjena tipki
 • Promjena baterije
 • Promjena ekrana/touch-a
 • Promjena stakla
 • Promjena konektora punjenja
 • Promjera SIM čitača
 • Popravak komponenata matične ploče

IGRAĆE KONZOLE

Popravljamo sve modele Playstation, Xbox ili Nintendo igraćih konzola. Otklanjamo sve vrste kvarova. Ugradnja čipova, promjena lasera, oporavak matične ploče.

Garancija na odrađeni popravak iznosi 6 mjeseci.

POPRAVAK LAPTOPA I MAC RAČUNALA

 • Promjena ekrana
 • Promjena termalne paste i čišćenje
 • Backup – Restore podataka na HDD-u
 • Promjena/Popravak konektora punjenja
 • Promjena/Čišćenje ventilatora
 • Promjena Hard diska
 • Instalacija OS-a
 • Laptop punjači – 12 mjeseci garancija

PRATITE NAS

MOBITEL POPRAVLJAONA d.o.o.
Vardarska 16, Zagreb
OIB:39667119002
MB:00884375

KONTAKT


TELEFON:
tel: +385 1 2001 440
mob: +385 91 2001 440

ADRESA:
Varaždinska 19, 10360 Zagreb

EMAIL:
mobitel-popravljaona@outlook.com

RADNO VRIJEME:
pon-pet: 10:00-18:00h
subota i nedjelja: Ne radimo

KONTAKTIRAJTE NAS